Sök
Stäng denna sökruta.

Sökmotoroptimering

Organisk tillväxt på webben

Välj ett SEO-paket!

 

Det går även bra att kontakta oss för offert på ett helt eget paket. Paketen gäller endast hemsidor utvecklade i WordPress (eller av oss). För åtgärder utöver dessa paket som inte innebär kontinuerligt arbete finns våra konsulter tillgängliga med timtaxa. 

Mini

1890/mån

exkl. moms

2 sökord
Kvartalsvis justering
Meta-beskrivningar
Grundläggande optimering
Artikelpublicering

Mellan

2990/mån

exkl. moms

Upp till 100 sökord
Månadsvis justering
Meta-beskrivningar
Supersnabb hemsida
Artikelpublicering

Stor

5990/mån

exkl. moms

Upp till 100 sökord
Månadsvis justering
Meta-beskrivningar
Supersnabb hemsida
Artikelpublicering

Vad är SEO?

SEO, eller sökmotoroptimering, är konsten att göra er webbplats synlig och tillgänglig för dem som aktivt söker efter det du erbjuder. När potentiella kunder utför sökningar relaterade till dina produkter eller tjänster, strävar vi efter att göra din webbplats till så högt rankad som möjligt. Målet är enkelt – att placera din webbplats bland de första resultaten på sökmotorernas listor och öka möjligheterna till konvertering. Detta brukar även vara mer kostnadseffektivt än annonsering då det bidrar till långsiktig naturlig tillväxt, dessutom syns ni förhoppningsvis före era konkurrenter. Räkna med att dem arbetar med detta

Hur gör vi? (Detaljerna)

Nyckelordsanalys och Implementering: Vi inleder med att fördjupa oss i din bransch och identifiera de mest relevanta sökorden. Genom att strategiskt implementera dessa på din webbplats hjälper vi sökmotorer att inte bara förstå din webbplats utan också matcha den med användarnas sökningar.

Teknisk SEO: Optimering är nyckeln. Vi säkerställer snabb laddningstid, mobilvänlighet och korrekt användning av metadata.

Kvalitativt Innehåll: Ord är inte bara ord – de är brobyggare mellan din webbplats och besökarna. Sökmotorer och digitala verktyg är dessutom smarta nog att förstå kvalitet, innehåll, struktur med mera. Genom att skapa relevant och engagerande innehåll kan man öka din webbplats trovärdighet utan ger också besökarna en anledning att stanna längre. Sökrobotar ”gillar” högkvalitativt innehåll lika mycket som dina framtida kunder gör.

Länkbyggande: Vi bygger inte bara länkar; vi bygger auktoritet. Genom att skapa länkar från andra auktoritära webbplatser till din stärker vi din webbplats ”rykte” i sökmotorer och förbättrar dess sökmotorrankning.

Analys och Justering: Sökmotorers algoritmer och besökarnas beteenden förändras snabbt, därför behöver vi övervaka resultat och kontinuerligt anpassa er sajt och dess sökord. Vi håller ständigt koll på resultat från vad användare söker efter och finjusterar vår strategi vid behov för att hålla jämna steg med förändringar i sökalgoritmer och marknadstrender.

FAQ

Få svar på dina frågor direkt!

Nej! Ingen kan garantera en viss ranking, men vi kan garantera att vi ska arbeta för att öka era chanser rejält.

I dagsläget, nej, trots att det tar tid att sätta upp alla system och de första åtgärderna på er hemsida.

Däremot krävs våra tjänster för att fortsatt bibehålla optimering av sökord och analys kontinuerligt, men det är inget som hindrar er från att säga upp det. Vi hoppas förstås att ni ska vara nöjda med våra resultat och vilja fortsätta samarbeta utifrån något av våra paketpriser.

Enligt oss är grundläggande SEO något som alla borde inkludera i sina webbutvecklingsprojekt. Det som ingår när man beställer en hemsida från oss är delar från Mini-paketet.

De åtgärder vi genomför inom de olika paketen har vi arbetat fram standardiserade processer för där vi har en uppskattning för det kontinuerliga arbetets tidsårgång. De kostnader vi har för programlicenser vi köper in till er är även fast prissatta. 

Vissa åtgärder på er hemsida beror däremot helt på hur mycket innehåll som behöver justeras och vad vår analys visar och därmed är det svårt att uppskatta pris, dessutom är det inte alltid ett kontinuerligt arbete med att justera en hemsida utan något man gör en gång, därför betalar ni inte heller månadsvis för vissa åtgärder.

Fråga oss gärna!

Vi använder endast ämnesspecifika hemsidor där vi är gästskribenter för att säkerställa kvalitativa länkar.