Sök
Stäng denna sökruta.

Vi bygger er hemsida!

Er bransch, er stil, med våra verktyg för att optimera era kundflöden

Design som sticker ut

Optimerad för sökmotorer

Generera leads

Systemintegration

Nya kunder bygger förtroende för ert varumärke genom er hemsida

Vill ni starta E-handel?

Studiolyze kan hjälpa er både med utveckling av hemsidan men även utveckling av ert varumärke. Är ni i uppstartsfasen av en e-handelsverksamhet är vi rätt partner för er! rutiner och processer, digital strategi, grafisk design såsom logotyp, val av stödjande tjänster såsom betalsystem är bara några exempel på vad våra projektkonsulter kan leverera utöver webbutveckling. 

Vi förstår att det är en djungel av information där ute och därför finns vi till hjälp under hela resan från att registrera företag till att effektivisera

Varför en ny hemsida?

Att investera i en ny hemsida är avgörande för företagsframgång. En välgjord, modern och estetiskt tilltalande webbplats spelar en nyckelroll i att skapa förtroende och stärka företagets varumärke. Å andra sidan kan en föråldrad webbplats ge ett negativt intryck och avskräcka potentiella kunder.

Många kunder söker information online innan de beslutar att köpa en tjänst eller produkt. En välfungerande webbplats möjliggör smidig åtkomst till relevant information, påverkar kundernas bedömning och ger företaget möjlighet att kommunicera.

Teknologins utveckling kräver att företag håller sina webbplatser tekniskt uppdaterade för att följa marknadstrenderna. En modern hemsida signalerar företagets engagemang i att möta kundernas behov och förväntningar. Dessutom underlättar en väloptimerad webbplats sökmotoroptimering (SEO), vilket ökar synligheten online och hjälper kunder att hitta företagets produkter eller tjänster.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) är en kostnadseffektiv strategi för att förbättra en webbplats synlighet i organiska sökresultat. Genom att optimera innehåll, struktur och tekniska aspekter kan företag locka organisk trafik utan att betala för varje klick.

SEO ger långsiktiga resultat och riktar in sig på specifika söktermer, lockar målriktad trafik och bygger förtroende hos potentiella kunder. Genom att minska beroendet av betald annonsering kan företag skapa en stark konkurrensfördel online.

Utvalda kundcase

Klicka på logotyperna för att se hemsidorna

Flexibla betalningsvillkor

Paketerat med underhåll som prenumerationstjänst eller endast webbdesign?

Studiolyze vill erbjuda flexibilitet och stabilitet för er genom att erbjuda flera modeller för betalning som passar er verksamhet.

Övriga Tjänster

FAQ

Få svar på dina frågor direkt!

Det beror på hur många flikar och hur komplaxt uppdraget är. Våra standardiserade paket har vi som ambition att leverera inom 2 veckor. E-handel, bokningssystem och integrationer kan ta ytterligare tid.

Från 11.990 SEK alternativt 699 SEK/mån

WordPress är kärnan för hemsidan men vi använder licenser för ytterligare funktionalitet och säkerhet.

Exempelvis har vi färdiga lösningar för ytterligare system/funktioner såsom:

  • Kassa/e-handel
  • Bokningssystem & Mötesbokning
  • Samla leads & marknadsför
  • Beräkna offerter
  • Ta emot jobbansökningar
  • Grafik, mer avancerade system för att bygga hemsidans utseende
  • Backups av olika slag & uppdateringar
  • Motverka intrång och spamm
  • Olika avancerad SEO

Fråga oss gärna!

Psst. Vi utbildar gärna kring hur man effektivt kommer igång med digital försäljning